reklama 11C

Listopadové zahraniční výjezdy ve 3 disciplínách

Během měsíce listopadu by se měli prezentovat čeští jezdci na mezinárodních závodech celkem ve třech disciplínách, a to tradičně ve skocích, dále pak ve všestrannosti a drezuře. Zastoupeny jsou tedy všechny olympijské disciplíny jezdectví…
28.10.2016 10:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Tradičně nejpočetnější výjezdy jsou psanékategorii skoky. Během listopadu by se měli skokoví jezdci představit na sedmi mezinárodních mítincích. Největšími mezinárodními závodyčeskou účastí budou závody CSI4* v Mnichově, kde se skáče ve dnech 10. – 13. listopadu a Českou republiku tam bude reprezentovat Aleš Opatrný.

Hned počátkem měsíce by se měli Češi představit na CSI Liege i v polských Michalowicích. Během listopadu proběhnou také dvoutýdenní skokové závodyrakouském Wiener Neustadtu, kde bychom měli mít oba dva týdny české zástupce. Jedná se o prodloužené víkendy ve dnech 10. – 13. a 17. – 20. listopadu. Dále projevili čeští jezdci zájem ještě o CSI Maastricht a CSI v Kreuthu.

Ve všestrannosti budeme sledovat české výkony při CIC3* v italské Ravenně, kde se závodí 4. – 6. listopadu. Ve stejném termínu se pak koná i jediný drezuní výjezd, a to do polského Zakrzowa na CDI. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE