reklama 11C

Říjnové závody na území ČR v hale i venku

V druhé polovině měsíce října, konkrétně ve dnech 22. – 23. října, se na území České republiky uskuteční ještě několik jezdeckých závodů. Některé se odehrají na venkovních kolbištích, například Svinčice se však přesouvají již do haly…
18.10.2016 09:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Svinčice hostí nadcházející sobotu 22. října velmi štědře dotované závody, a to do stupně L. Hlavní soutěž Memoriál Karla Rázla se pojedejedním rozeskakováním na čas. V tomto případě se jezdci utkají o vítězství již v hale.

Většina závodů by se však měla uskutečnit ještě na venkovním kolbišti. Dvoudenní závody chystají pořadatelé ve Zduchovicích, kde budou tradičně připravený skokové soutěže pro koně i pony.  Zde se bude skákat do stupně SP, respektive S*.

Chybět nebudou ani skokové závody v Královicích u Slaného, kde si jezdci zaskáčou na parkurech ZM- L*. Jeden skokový mítink pak hostí i Morava, a to konkrétně Brno Veveří. Zde se závodní den zahájí hobby soutěží, po níž budou náledovat skokové soutěže od stupně ZM po stupňovanou obtížnost do 130 centimetrů. Chybět nebude ani Kostýmové skákání.

Na jednotlivé závody se můžete podívat v sekci jezdecké závody nebo pomocí odkazů níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE