reklama 11C

Zahraniční výjezdy čekají české jezdce také v září

Ani v září neustává aktivita českých jezdců, kteří budou reprezentovat republiku na mezinárodních závodech v zahraničí. Do ciziny během září vyrazí jezdci pěti různých disciplín. Podrobné informace přinášíme v tiskové zprávě ČJF...
26.08.2016 17:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Mladé jezdce ve všestrannosti čeká mistrovství Evropy. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

 
České zástupce uvidíme v září na mezinárodních závodech v 5 disciplínách. Vozatajové vyráží na mistrovství světa čtyřspřeží v Bredě, vytrvalostní jezdci zase na mistrovství světa do Šamorína a jedna jezdkyně všestrannosti pojede na mistrovství Evropy mladých jezdců v Montelibretti.
 
Skokoví jezdci se chystají na celkem 12 mezinárodních závodů. Největšími z nich budou mistrovství Evropy veteránů Arezzo, které se konají 7. - 11. 9. za účasti Petra a Daniely Hrůzkových. Na mistrovství světa mladých koní v Lanakenu, které se koná 15. - 18. 9., se chystají Emma Augier de Moussac, Jan Kubrický, Jakub Štěrba a Sandra Tomaidesová, nyní čekáme na potvrzení přihlášky pořadatelem.
 
V drezuře budeme mít jako českého zástupce Evu Vavříkovou na závodech CSICh-A Augustowek v termínu 2. - 4. 9. Tři jezdci budou startovat také na závodech v Budapešti - Fótu 23. - 25. 9., soutěže pro pony se zúčastní Julie Pásková, juniorské soutěže Aneta Havlíčková a soutěží CDI3* Fabrizio Sigismondi.
 
Na mistrovství světa čtyřspřeží 31.8. - 4. 9. Breda nás budou reprezentovat Jiří Nesvačil, Radek Nesvačil a Jiří Nesvačil mladší.
 
Vytrvalostní jezdce budeme moci vidět na CEI2* Dobrodzien 1. - 3. 9., závodů se zúčastní Petr Jadlovský, Eliška Kubíčková a Lucie Škábová. Čeští jezdci se zúčastní také mistrovství světa v Šamoríně 16. - 18. 9.
 
Všestrannostních závodů 2. - 4. 9. Facimiech se v soutěžích CIC1* představí Jaroslav Hatla a Eliška Orctová. V soutěži CCI1* bude startovat Šárka Douchová. Zástupce budeme mít také v závodech ve Strzegomi 16. - 18.9., soutěže CIC* pro mladé koně se zúčastní Michal Slezák, v soutěži CIC* bude startovat Lukáš Létal. V termínu 22. - 25. 9. se koná mistrovství Evropy mladých jezdců Montelibretti, kam nás pojede reprezentovat Anežka Lexová.
 
Zdroj: tisková zpráva ČJF



Štítky: ČJFreprezentace
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE