reklama 11D

Kompletní TOP10 bodování GCT nastoupí v Chantilly

ikonka

Všech deset nejvýše postavených jezdců na žebříčku Global Champions Tour si nenechá ujít jedenácté kolo, které se bude konat od 12. do 14. července ve francouzském Chantilly. Rozdíly na špičce tabulky jsou minimální…
11.07.2018 12:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Kompletní sestava TOP10 bodování jednotlivců v rámci Global Champions se představí při jedenáctém mítinku v Chantilly. Lídrem je jediný vítěz dvou Grand Prix letošní sezony britský zlatý olympionik Ben Maher. Pouhých šest bodů za ním je australská jezdkyně Edwina Tops-Alexander a třetí místo drží momentálně světová jednička v hodnocení FEI nizozemský reprezentant Harrie Smolders.
 
Tuto trojici následuje dalším z Britů Scott Brash, který stejně jako Edwina Tops-Alexander dokázal celou sérii ve své kariéře vyhrát už dvakrát. Z pozice číslo 4 se bude snažit tlačit na soupeře v cestě za třetím vítězstvím.
 
Za ním jsou na dalších místech Danielle Goldstein (ISR), Gregory Wathelet (BEL), Jos Verlooy (BEL), Marcus Ehning (GER) a Alberto Zorzi (ITA), všichni v dosahu na nejvyšší příčky. Nejlepší desítku uzavírá Francouz Julien Epaillard.
 
Z dalších velkých jezdeckých jmen můžeme uvést Ludgera Beerbauma (GER), Simona Delestre (FRA), Erica van der Vleutena (NED), Jeroma Guery (BEL), Nicolu Philippaertse (BEL), Lauru Kraut (USA), Johna Whitakera (GBR), Christiana Ahlmanan (GER), Martina Fuchse (SUI), Marlona Zanotelliho (BRA), Gerca Schrodera (NED), Philippa Roziera (FRA) a Lucianu Diniz (POR).
 
Parkurové hvězdy budou závodit na kolbišti v zámeckém parku v Chantilly, které je vyhlášené právě vazbou ke koním. Vedle vrcholného sportu si návštěvníci mohou užít i muzeum, založené v roce 1982, které právě přibližuje jezdectví od minulosti k současnosti.
 

Web GC můžete navštívit ZDE

 
Zdroj: tisková zpráva GC
 
Foto: GCT / Stefano Grasso



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE