reklama 11A

Vašáryová dvakrát třetí při CDI Ebreichsdorf

ikonka

Česká drezurní jezdkyně Hana Vašáryová se během pátečního dne 23. března představila při prvním závodním dnu na mezinárodních závodech CDIYH a CDI3* v rakouském Ebreichsdorfu. Úvodní den si na konto připsala dvě třetí pozice v sedle mladých koní…
23.03.2018 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mladí koně ve věku pěti a šesti let byli hodnoceni známkami za jednotlivé chody a připravenost. V pětileté kategorii sedlala Hana Vašáryová koně Winston a dokončila s hodnocením 72 % na třetím místě. Nejlepší hodnocení obdržela za cval, a to v podobě 8,5 bodů.

Stejně tak pro třetí místo si dojela mezi šestiletými, kde představila svého svěřence Davida Du Plessis-Belliere.  I v tomto případě získala nejvyšší známku za cval (8,00), v součtu si pak na konto připsala 75,80 %.  V sedmileté kategorii závodila Hana Vašáryová s koněm Santos Dumont. Výsledek 72,56 % jí zařadil na konečné čtvrté místo ve výsledkové listině.

Česká zástupkyně nechyběla ani na startu úlohy jedoucí se při CDI3*. V úloze FEI Intermediate A s klisnou Filipa obdržela od rozhodčích 65,206 %. To stačilo na čtvrtou příčku ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE