reklama 11D

Početná česká ekipa odstartuje na CSI Michalowice

ikonka

Na CSI do polských Michalowic, které se konají v termínu 19. – 22. října, míří početná česká ekipa. V soutěžích při CSI2* se představí Jiří Hruška, Marek Klus, Aleš Opatrný a Kateřina Zigová. Česká republika bude mít zastoupení i v CSI1* a CSIYH1*…
17.10.2017 16:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V soutěžích v rámci CSI2* se v Michalowicích představí v barvách České republiky celkem čtyři jezdci. Jiří Hruška zde bude sedlat Acoradiu MX I2M a Oridu-M. Tři koně si na tento mítink přiveze Marek Klus, a to Carisona, Crada Von Wichenstein a Sabeliuse. Stejný počet koní zde bude sedlat Aleš Opatrný. Ten se v rámci těchto parkurů představí v sedle F-Narcist, Idaria Van Het Netehof a VDL Fakira. Kateřina Zigová odstartuje spolu s Ellou.

Zastoupení bude mít česká vlajka i v soutěžích při CSI1*. Spolu s koněm Spellbound se na start postaví Diana Hrušková. Vladislava Humplíková zde bude sedlat koně Buena Utopia. Na tomto mítinku nebude chybět Sára Vingrálková, které budeme mít možnost držet palce při startech spolu s Celanou Z, Chieanem, Kas-Sini DC a Oscarem Des Fontaines.

Jediným českým reprezentantem ve startovních listinách soutěží určených pro mladé koně bude Aleš Opatrný. Jezdec se na parkurech CSIYH1* představí spolu s Forewer.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE