reklama 11C

České úspěchy při čtvrtečním Ebreichsdorfu

ikonka

Během čtvrtečního dne 10. května se pokračovalo závodit v rakouském areálu Magna Racino v Ebreichsdorfu. Při skokových závodech CSI3* se do elitní pětice dostal tento den z české ekipy Kamil Papoušek, Tina Šálková, Marek Klus i Nikola Bieliková…
10.05.2018 20:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

O úvod druhého závodního dne se postarala soutěž pro pětileté koně při CSIYH1*, v níž si pro konečné třetí místo dojel Kamil Papoušek a Greta SW. Tato česká dvojice si připsala bezchybnou jízdu a dokončila i ve velice dobrém čase.

Český jezdec Kamil Papoušek nechyběl na dekorování ani v další soutěži, která byla vypsána pro mladé koně ve věku šesti let. Při CSIYH1* na ně čekal parkur s výškou překážek 125 centimetrů a český jezdec sedlal koně Mister Star VD Zandhoeve. Jejich čas 62,40 vteřiny jim vynesl druhou příčku. Do elitní pětice se v této soutěži dostal také Marek Klus, a to společně s koněm Solidat. Jejich výkon jim stačil na čtvrtou pozici.

Mezi sedmiletými koňmi, na něž čekal parkur 135 centimetrů vysoký, se z bezchybného výkonu radovala Nikola Bieliková. S koněm G-Star SL si zajistila pátou pozici ve výsledkové listině.

Úspěšný den má za sebou také mladá jezdkyně Tina Šálková. Hned dvakrát totiž předvedla ve čtvrtek bezchybnou a navíc rychlou jízdu. Nejprve skončila druhá s koněm Diger na parkuru 130 centimetrů vysokém, který se jel v rámci Silver Tour. Následně obsadila taktéž druhou pozici s koněm Frascati van ter Hulst na parkuru jedoucím se v EY Cupu. Jednalo se o soutěž 135 centimetrů vysokou, která se jela na čas.

Nejvyšším parkurem čtvrtečního dne byla Diamond Tour, a ani tato soutěž nebyla bez české účasti na dekorování. Do elitní pětice se totiž dostal Marek Klus. S koněm Carison absolvoval parkur 145 centimetrů vysoký nejen bezchybně, ale také ve velice slušném čase. Ten mu nakonec přinesl páté místo ve výsledkové listině.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }