reklama 11C

Kentucky stáhlo svůj zájem na pořádání WEG 2022

Světové jezdecké hry (WEG) se v roce 2022 měli konat ve slovenském Šamoríně, nebo Kentucky, kde se již v historii tato velká událost konala. Vedení z Kentucky Horse Parku se však v polovině ledna rozhodlo, že se nebudou ucházet o pořádání WEG 2022…
19.01.2017 12:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dne 13. ledna proběhlo v Kentucky hlasování, kde se pořadatelé rozhodli, že stáhnou svůj zájem a nebudou se ucházet o uskutečnění Světových jezdeckých her v roce 2022. Dle jejich vyjádření, které přineslo mnoho zahraničních serverů, si nemyslí, že budou schopní za dané ekonomické situace zvládnout realizaci takovéto akce. „S lítostí musím oznámit, že Kentucky Horse Park stáhl žádost o pořádání WEG 2022. Nechci spekulovat, ale doufám, že se budeme úspěšně ucházet o WEG 2026. Samozřejmě víme, že stažení této kandidatury by nás zřejmě nadobro vyřadilodalších možných snah o pořádání této akce. Proto vše ještě důkladně zvážíme,“ zmínil Thomas P. Demond (celý text ZDE).

 Potenciálním kandidátem na pořádání her tak je nyní pouze Šamorín na Slovensku, kde se letos uskuteční mimo jiné i skokové mistrovství Evropy pro děti, juniory a mladé jezdce.

Oficiální vyjádření naleznete na stránkách Kentucky Horse parku TADY.

Zdroj: www.kyhorsepark.com




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }