reklama 11A

Kalendář disciplíny vytrvalost pro rok 2016

Na území České republiky se během nadcházejícího roku 2016 uskuteční celkem čtrnáct závodů v disciplíně vytrvalost. Důležitými závody bude především mistrovství České republiky a CEI v rámci červnových Cehnic. Přinášíme podrobnosti!…
24.11.2015 08:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Jako první se buderoce 2016 závoditCehnicích, pozdějším dějišti mistrovství České republiky. Úvodní závody jsou naplánovány na 12. března a uskuteční se hobby soutěže a ukázky pony. Během tohoto měsíce se bude závodit ještěHoštce ve dnech 25. – 26. března, a to až do stupně ST. Dva závody přinese i měsíc duben, a to v Praze - Nedvězí a Slavošově.

I v květnu jsou pro jezdce připraveny dvoje závody, zároveň se při nich uskuteční i oblastní mistrovství. Jedná se o Třebušín a Těšánky. V červnu se uskuteční pouze závodyCehnicích, o to důležitější však budou. Jedná se totiž o mezinárodní závody CEI ve dnech 10. – 11. června, při nichž se pojede i o mistrovské tituly. Ve dnech 5. – 6. července se bude závodit v Borotíně.  Tam proběhnou soutěže do stupně ST, ukázka pony, ukázka zápřeže i ukázka „VETCUP“.

Koncem července se dále uskuteční ve dnech 29. – 30. 7. závodyMníšku pod Brdy, kde proběhne i finále KMKDále jsou připravenysrpnu závodyTřeštině a Prorubech, vždy do stupně ST. Na přelomu září a října jezdci změří sílyPasekách a o závěr se postarají závodyKolesech 14. – 15. října a posledními závody bude Borotín 5. listopadu.

Kompletní termínovou listinu naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE