reklama 11D

Jubilejní Cena českých chovatelů pro Jiřího Tměje

Ve dnech 4. a 5. června se v areálu Zemského hřebčince v Písku konal již desátý ročník Ceny českých chovatelů. Stejnojmenná soutěž s překážkami do 130 cm byla na programu v sobotu. V neděli se skákalo až do 140 cm. Více informací se dočtete v článku.
07.06.2016 10:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Červnové parkurové závody, které se konají jako Cena českých chovatelů každoročně v Písku, dospěly letos do jubilejního desátého ročníku. Stejnojmenná soutěž se jela v sobotu a její překážky dosahovaly výšky do 130 cm.

O první místo se v závěru soutěže rozeskovali čtyři jezdci. Bezchybně a v nejlepším čase 30,48 sekund dokončil svou jízdu Jiří Tměj v sedle Gizelle DK. Druhé místo obsadil Matěj Kotalík na Cesano V, který také nechyboval a třetí dojel rovněž čistý Zdeněk Hrnčíř s Cocou 1. Čtvrtým jezdcem rozeskakování byl domácí Jakub Štěrba s hřebcem Galandrem, který v rozhodující jízdě jednou chyboval.

Nejvyšší parkur připravil stavitel na neděli. Byla jím klasická stočtyřicítka s rozeskakováním, vypsaná jako Cena města Písku. Jediným jezdcem, který překonal základní kurz i kurz rozeskakování bez zaváhání byl Vladimír Janča se Sacipontem. Druhý jezdec v rozeskakování Václav Staněk, který sedlal píseckého Heartbreaka ZH, dvakrát chyboval. Třetí místo bral Jakub Štěrba s Galandrem.


Kompletní výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže
 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE