reklama 11A

Jiří Hruška vítězem stopadesátky na MSR v Šamoríně

Ve dnech 22. – 24. září se v Šamoríně konalo otevřené mistrovství Slovenska seniorů v parkurovém skákání. Právě díky tomu, že byl šampionát vypsaný jako otevřený, se na něj vypravili jezdci z Česka. Komu se nejvíce dařilo, se dočtete v článku níže…
26.09.2017 17:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Otevřeného MSR v parkurovém skákání v Šamoríně se zúčastnila řada jezdců z České republiky. Dařilo se opavskému Jiřímu Hruškovi, který s Oridou-M po 10. místě ve stočtyřicítce a 8. místě ve stopětačtyřicítce dokázal zvítězit v nejtěžší soutěži mítinku – třetím kole MSR s překážkami do 150 cm. Dojel pouze s jedním trestným bodem za překročení stanoveného času.
 
Z dalších výsledků českých skokanů jmenujme 4. místo Vladislavy Humplíkové s klisnou Buena Utopia v dvoufázovém skákání do 130 cm. Zuzana Brátová absolvovala jinou ze stotřicítek bez chyb v sedle Djerby. Mnoho solidních výkonů předváděli i ostatní naši zástupci. 
 
Pro slovenský šampionát se počítaly pouze výsledky slovenských jezdců. V kategorii seniorů nakonec zvítězila Monika Noskovičová na Abanta VD Huiske, stříbro získal Igor Šulek na Wavo Aramis a 3. příčku bral Andrej Hollý s Quintanou.
 



Štítky: skokyŠamorín
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE