reklama 11C

Sobotní finále AT pro Hoškovou, ST vyšlo domácím

V rámci sobotního dne Českého skokového poháru v Opavě Kateřinkách se uskutečnilo jak finále Amateur Tour, tak byla pro jezdce připravena soutěž ST**, tedy jakási generálka na nedělní Kofola Velkou cenu Opavy. Dobrou formu tam ukázal Jiří Hruška…
26.08.2017 23:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkur 140 centimetrů vysoký, který se jel na čas. Nejvíce se dařilo domácím, kteří obsadili první dvě pozice ve výsledkové listině. Suverénně nejrychlejší jízdu předvedl Jiří Hruška s koněm Acoradia-MX i2M a zcela zaslouženě zvítězil. Pro druhé místo si pak dojela po velmi vydařené jízdě Vladislava Humplíková a Buena Utopia.

Do elitního tria se dále dostala mladá nadějná jezdkyně Sára Finsterle. V silné konkurenci si s koněm Que Sera 15 poradila s parkurem výborně a dojela si pro třetí pozici.

Druhým hlavním bodem sobotního programu bylo finále Amateur Tour. Na kvalifikované jezdce čekal parkur s výškou překážek 110 centimetrů. Celkem šesti účastníkům se podařilo dokončit bezchybně, a tak se o vítězství utkali v rozeskakování. Výkony byly velmi těsné a o konečném pořadí rozhodovaly pouze desetiny vteřiny. Nejlepší jízdu nakonec podala olomoucká dvojice Linda Hošková a Elliot 133 a zaslouženě se radovala z vítězství. Druhá skončila Dana Pinkavová s La Corou 1 a elitní trojici uzavřela Karolína Javorská a Cornelia K.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE