reklama 11B

České jezdce čeká v říjnu řada zahraničních závodů

Přestože letní sezona už skončila, čeští jezdci nebudou zahálet ani v říjnu, kdy je čeká řada výjezdů na závody do zahraničí. Největší zastoupení mají skoky, reprezentanti ve všestrannosti zamíří mimo jiné na mistrovství světa mladých koní…
25.09.2017 17:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Přelomový víkend 28. září až 1. října bude ve znamení čtyř výjezdů. Do Bonheidenu v Belgii se vypraví na CSI Lada Šobichová. V Belgii leží také Lier, kde se bude konat jiný mítink CSI s účastí Emmy a Charlotty de Moussac.
 
Reprezentant ve všestrannosti Petr Veselovský se představí v CIC1* v polském Baborowku. Na start vytrvaleckého závodu CEI1* (80 km) se postaví Monika Doubková s Rašid Ibn Rasima, Jiří Koder a Agapi, Lucie Krejčová s Nutellou, Barbora Křtěnská na Agile Joe a Lucie Škábová a Sahar. Doplní je Tereza Kopecká, která pojede CEI2* (2x70 km) se Santanou.
 
Během prvního říjnového víkendu se představí Anna Kellnerová na CSI2* ve Valencii, Emma de Moussac zavítá na CSI3* do Birminghamu a do Wr. Neustadtu se vypraví Aleš Opatrný a Natálie Roučková, které doplní Petr Hrůzek a Daniela Hrůzková.
 
V polovině října bude závodit Marek Klus na CSI v Michalowcích v Polsku, Emma de Moussac se zúčastní parkurových závodů v Opglabbeek (BEL) a Natálii Kreislovou, Annu Helebrantovou a Žanetu Pokornou přivítá Ebreichsdorf. 
 
Prozatím šest dvojic je nahlášeno na mezinárodní všestrannost do Strzegomi (POL). Představit by se měli Jaroslav Abík, Anežka Lexová, Marie Smolíková, Šárka Douchová, Šárka Votavová a Eliška Orctová. O týden později se koná MS mladých koní v Lion d´Angers, kam jsou přihlášeni Miroslav Trunda  s šestiletými koňmi Go Brienem a Shutterflyke a Pavel Březina s Cona Ciou.
 
Koncem října se představí Češi na drezurním CDI v Zakrzowě. Pavla Rubíčková a Xangai pojedou CDI3*, do juniorské rundy nastoupí Eliška Skřivanová s Farewell a Anežku Zajícovou se Stasiou čeká CDIY.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE