reklama 11A

Jezdecký magazín již brzy pro 85 % populace v ČR

Internetová televize EquiTV.cz připravuje každý týden 15minutový Jezdecký magazín, který mj. vysílá i televize Sport 5. Ta nyní pokrývá v síti DVB-T 21% české populace, od července 2014 to však bude již 85 % pokrytí populace na klasickou anténu!
30.05.2014 11:43  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
V současné době televize Sport 5 pokrývá v síti DVB-T 21% české populace díky šíření z vysílačů Prahaměsto a Cukrák a zároveň je nedílnou součástí nabídky satelitních, kabelových a IPTV operátorů v České republice i na Slovensku
 
Od 1. 7. 2014 však bude Sport 5 v Mux 8, čímž získá 85 % pokrytí populace na klasickou anténu, tedy všechna velká města Brno, Ostrava, Olomouc, Plzeň, Hradec Králové, České Budějovice, Zlín atd. Pokud jste tedy do teď Sport 5 nemohli naladit, nezapomeňte si od července aktualizovat seznam TV kanálů. Do budoucna se navíc nabízí možnost expanze Sportu 5 do celoplošného vysílání v MUX 3 se zásahem 95,7 % obyvatel.
 
Jezdecký magazín EquiTV.cz tak prostřednictvím kanálu Sport 5 bude ještě více dostupný široké veřejnosti a díky tomu se jezdecký sport zviditelní každý týden před podstatně širší skupinou televizních diváků. Připomínáme, že premiéra pořadu je vždy ve čtvrtek večer a pokaždé je zařazeno i několik repríz. Více informací o Jezdeckém magazínu EquiTV.cz najdete na www.jezdeckymagazin.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE