reklama 11B

Jezdecký magazín EquiTV 5. června 2014

V prvním červnovém Jezdeckém magazínu EquiTV vás pozveme na Slovensko, kde se uskutečnila během uplynulého víkendu parkurová Grand Prix RS Teamu. Natočili jsme tam také rozhovor s novou členkou skokové komise ČJF – paní Olgou Plachou...
05.06.2014 19:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Parkurový jezdec Jiří Hruška slaví jeden úspěch za druhým. Nedávno jsme vám o něm říkali ve spojitosti s Velkou cenou Kolína na Ptýrově, kterou vyhrál s Mr. Voxem Agromarket H+B a jen týden poté si dojel pro vítězství v sedle Arista-Z v bratislavské Záhorské Bystrici.
 
Tam se ve dnech 30. 5. až 1. 6. uskutečnila LICA SERVIS Grand Prix RS Team, která byla zároveň součástí Slovenského skokového poháru. Celkem se na start parkuru s překážkami vysokými 140 centimetrů postavilo 39 dvojic, z nichž 9 postoupilo do rozeskakování. 
 
K naší radosti mezi nimi nechyběli ani čeští jezdci. Zatímco Marek Hentšel se Sauronem Fitmin v závěrečné části soutěže dvakrát chyboval a skončil devátý, Jiří Hruška s Aristem Z dokončil čistě a navíc v nejkratším čase. Druhý Igor Šulek s Wavo Aramis za ním zaostával dvě desetiny sekundy a třetí Tomáš Kuchár v sedle koně Cupido Z téměř o sekundu a půl. 
 
V LICA SERVIS Grand Prix RS Team startovala také naše současná nejlepší parkurová jezdkyně Zuzana Zelinková, která je ostatně na slovenských kolbištích doslova jako doma. Málokdo však tuší, že i přes dlouhodobé působení na Slovensku jezdí na koních českého majitele, respektive majitelky. 
 
Tou je paní Olga Plachá, která se navíc jen před několika málo dny stala novopečenou členkou skokové komise České jezdecké federace. My jsme využili toho, že byla přítomna na slovenských závodech i jako jeden ze sponzorů a požádali ji o krátký rozhovor. 
 
Jestliže jste pozorně sledovali předešlou reportáž, pak jistě pro vás nebude problém správně odpovědět na naši soutěžní otázku:
 
Kdo se stal vítězem Grand Prix RS Teamu 2014?
(A) Zuzana Zelinková
(B) Jiří Hruška
Odpovědi posílejte formou SMS ve tvaru: Q mezera ODPOVED (Q A, nebo Q B) na telefonní číslo: 900 11 10 do pondělí 9. června 2014 12.00 hodin. 
 
Cena SMS je 10 Kč vč. DPH. Počet SMS z jednoho telefonního čísla není omezen! SMS lze zasílat pouze z ČR. Technicky zajišťuje ATS Praha, www.atspraha.cz. Infolinka: 296363199, www.platmobilem.cz (stránka Asociace provozovatelů mobilních sítí).
 
Autoři správných odpovědí, jejichž SMS dorazí v pořadí 25 a 100 získají poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup v internetovém obchodě společnosti Farnam a navíc zdarma PREMIUM program internetové televize EquiTV na 1 rok, který vám mj. umožní stahovat jednotlivé díly Jezdeckého magazínu i dalších publikovaných videí o koních a lidech kolem nich do počítače, tabletu či mobilu. Pokud si nejste jisti se správnou odpovědí, můžete se na tento pořad podívat ještě jednou – buď při některé z televizních repríz, nebo na internetu. Odkazy na všechny díly najdete na adrese www.jezdeckymagazin.cz
 
V příštím Jezdeckém magazínu EquiTV se podíváme na již čtvrté kolo Českého skokového poháru do Suché u Litomyšle a na mezinárodní závody ve všestrannosti, které se konají 6. až 8. června v Brně na Panské líše. Pokud tedy ještě nemáte na tento víkend program, neváhejte a přijďte se podívat osobně – určitě nebudete litovat! 
 
Těšíme se s vámi na viděnou v dějištích uvedených jezdeckých akcí, nebo opět příští čtvrtek večer u premiéry dalšího dílu Jezdeckého magazínu!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE