reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 34 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 34. týden roku 2018. česká sportovní scéna zažije finále Zlaté podkovy v Humpolci, další kolo Českého skokového poháru v Opavě i dva závody MČR…
20.08.2018 11:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Další vytížený týden čeká jezdce a fanoušky koní. V Opavě se ve dnech 23. – 26. srpna odehraje další kolo Českého skokového poháru s nedělní Velkou cenou. Skákat se bude i v Hradištku při Champions Tour. 
 
Zduchovice hostí mistrovství ČR pony v drezuře a parkurovém skákání a další republikový šampionát proběhne ve Slavošově, kde budou soutěžit vytrvalci. 
 
Do Humpolce pojedou příznivci kočárů a všestrannosti, aby jim neuniklo nic z letošního finále Zlaté podkovy. 
 
Řada jezdců míří také za hranice. V polském Ciekocinku se bude závodit při CSI, představí se tam Valentýna Kuková a Sára Vingrálková. Početná skupina se chystá na CSI do Wr. Neustadt (AUT), a to včetně Aleše Opatrného a Zuzany Zelinkové. Sestry de Moussac jsou přihlášené na CSI do Valence.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE