reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 29 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 29. týden roku 2018. Ten přinese hned dvě mistrovství ČR, a to ve všestrannosti a spřežení. Národní kalendář nabízí dalších bezmála třicet závodů.
16.07.2018 10:26  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Pardubice hostí od 19. do 22. července MČR ve všestrannosti a ve stejném termínu se pojede o medaile v Semicích ve vozatajských kategoriích. Domácí scéna zažije na třicet akcí. V Hradištku se 19. července koná KMK ve skákání, na které navazuje další kolo Champions Tour. 
 
Ve Zduchovicích proběhne Drezurní šampionát a Nebanice i Brno budou dějištěm Národního drezurního poháru ČJF. V Brně se navíc odehraje Donau Bohemia Trophy. 
 
Češi se představí i v zahraničí. V Šamoríně na Slovensku se zapojí do CSI, v nejvyšší kategorii 4* se představí Zuzana Zelinková a Anna Kellnerová. Další českou reprezentantku Emmu de Moussac čeká dokonce 5*, a to při CSI v Asconě. K tomu se stačí ještě začátkem týdne zastavit s mladými koňmi na CSIYH ve Valkenswaardu. S mladými koňmi bude soutěžit i Jan Malý při CSI v Opglabbeeku. Drezurních závodů pony CDIP v Diepenbeeku bude soutěžit Anna Procházková. 
 
Evropským svátkem je CHIO v Cáchách, které začalo 13. července a potrvá do neděle 22. července. Vystřídá se při něm voltiž, drezura, skoky, všestrannost a spřežení a všechny disciplíny se pojedou s týmovou soutěží národních družstev.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE