reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 33 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 33. týden roku 2018. Českou reprezentaci čeká řada výjezdů včetně ME dětí spřežení. Na domácí půdě se odehraje mistrovství ČR v drezuře a paradrezuře…
13.08.2018 11:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Další vytížený týden čeká jezdce doma i v zahraničí. Královice hostí ve dnech 15. – 19. srpna mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře. V Martinicích se pojede tradiční šampionát mladých koní.

Reprezentanty čeká řada výjezdů. Emma de Moussac a Michaela Rodová se představí na CSI Leir. Početná skoková ekipa více než dvaceti jezdců míří do Wr. Neustadtu.

Na CDI pro pony v Exloo bude závodit Anna Procházková a do Británie se chystají i vytrvalci si CEI do Euston Parku.Zahálet nebudou vozatajové. Do Ptakowic na CAI jedou Aleš Fiala, Michal Kořínek, Bořek Stehno a Václav Coufalík. Vít Vlašic pak pojede mistrovství Evropy dětí. 

Do Hambachu se vypraví na všestranné CIC Pavel Březina, Miroslav Trunda, Adéla Svobodová a Petr Myška.

Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!

 

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE