reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 31 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 31. týden roku 2018. Martinice budou hostit skokové MČR dětí a juniorů. Voltižní reprezentace zamíří na ME do Maďarska a pokračovat bude také Global Champions.
30.07.2018 16:03  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Fanoušky jezdectví čeká se začátkem srpna opět nabitý kalendář akcí. V Martinicích u Březnice se bude od 2. srpna závodit o tituly mistrů České republiky v parkurovém skákání v kategoriích dětí a juniorů. 
 
Humpolec se stane dějištěm dalšího kola Zlaté podkovy ve všestrannosti. Pozornost musíme směrovat na západ České republiky. V Nebanicích se odehraje další ročník Světového poháru spřežení CAI-W.
 
V zahraničí se bude konat řada závodů. My se budeme soustředit na ME juniorů ve voltiži, které pořádá Kaposvar (HUN), stranou nezůstane také ME mladých koní v Ermelu (NED) a další kolo parkurové série Global Champions, které hostí Londýn. 
 
To je jen stručný výčet v mnoha závodů, o dalších budeme informovat podrobněji během týdne.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE