reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 28 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 28. týden roku 2018. Ve Francii budou za účasti Čechů rozdány medaile na ME ve třech disciplínách, pokračuje i série Global Champions a domácí ČSP…
09.07.2018 16:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Od 9. do 15. července se ve Fontainebleau ve Francii koná mistrovství Evropy dětí, juniorů a mladých jezdců. Spojuje tři disciplíny, a to skoky, drezuru a všestrannost, a ve všech z nich má své zástupce i Česká republika.
 
V drezuře budou mezi mladými jezdci závodit Anežka Zajícová a Stasia EG a Alexandra Hanáčková s Well Done. Ve všestrannosti se představí také pouze mladí jezdci Šárka Douchová s Arizonou, Barbora Kamírová s Vanessou Mae, Eliška Orctová s Bonusem a Šárka Votavová s hřebcem Teddy Ready.
 
Všechny věkové kategorie pak okusí Češi v parkurovém skákání. V dětském šampionátu jsou přihlášení Anna Helebrantová s Epo VD Achterhoek, Valentýna Kuková na Philadelphii, Mariana Michlíčková s Leeve Junge, Petra Pařenicová a Calleda a Štěpán Filip s Cascarem.
 
Juniorskou soutěž pojedou Michaela Rodová s Cartanem K, Sofie Najmanová a Casanova S, Tereza Svobodová na Britanii, Sára Vingrálková s koněm Oscar des Fontaines a František Stružinský s Bob Saint Clarem. V soutěži mladých jezdců se představí dvojice Alexandr Baraldi a Elame.
 
Ve Francii bude také pokračovat série Global Champions. Jedenácté kolo hostí Chantilly. Z českých jezdců se tam bude prezentovat jako člen Prague Lions Aleš Opatrný.
 
Emma de Moussac míří na CSI4* do Crans Montany a české barvy budou mít své zastoupení i na CSI v polských Jakubowicích. 
 
V britském Euston Parku pojede Lucie Krejčová s Lamiou vytrvalostní závod CEI na 160 km.
 
Na domácí půdě se pojede další kolo Českého skokového poháru. Hostí jej Equine Sport Centrum v Olomouci. Zduchovice čeká letní skokový festival a závodit se bude na mnoha dalších českých kolbištích. 
 
Ve Skálách u Rýmařova se v pátek 13. července uskuteční tradiční benefiční akce „Na skok do Skal“ s bohatým programem plným jezdeckých ukázek. Večer je pak na pořadu koncert Olgy Lounové a ohňostroj.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE