reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 26 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 26. týden roku 2018. Tým Prague Lions bude pokračovat v sérii GC v Monaku. Řada dalších reprezentantů vyráží do zahraničí. V ČR nás čeká například Memoriál Jana Papouška.
25.06.2018 15:50  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Dalším kolem pokračuje seriál Global Champions, tentokrát jej hostí Monako. Mezi Pražskými lvy nebude chybět Anna Kellnerová.
 
Další parkuroví jezdci vyrazí na CSI do Wr. Neustadtu. Konkrétně se tam představí například Marek Klus, Marek Hentšel nebo Gabriela Hájovská.
 
Sestry Emma a Charlotte de Moussac se zúčastní CSI5* v belgickém Knokke. A Petr Hrůzek jede na mistrovství Evropy veteránů, které se bude konat v Dagobertshausenu (GER).
 
Jezdci všestrannosti mají namířeno do Polska do Strzegomi. Účastnit se tam budou mezinárodních závodů s jednou a dvěma hvězdami.
 
Na domácí půdě čeká jezdce Memoriál Jana Papouška, který se koná tradičně v Martinicích. Pokračuje také Zlatá podkova soutěžemi všestrannosti, jež mohou diváci sledovat ve Vrchovanech. Zduchovice budou hostit Národní drezurní pohár ČJF.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE