reklama 11B

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 25 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 25. týden roku 2018. Příznivci parkurové sportu se mohou těšit na Světový pohár v Olomouci, v ČR proběhne i řada dalších závodů. A Češi se představí i v zahraničí…
18.06.2018 15:52  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Hlavním mítinkem 25. týdne letošního roku bude bezesporu J&T BANKA CSI3*-W Olomouc. Na závody zapsané ve Světovém poháru dorazí opět několik desítek jezdců ze zahraničí i ČR včetně téměř kompletního národního týmu. V Equine Sport Centru v Olomouci se závodí od čtvrtka 21. června do neděle 24. června. 
 
Skákat se bude i na dalších českých kolbištích. Pokračuje Champions Tour v Hradištku, Victory Jump Tour v Čisovicích a živo bude také v Královickém dvoře.
 
Mikulov bude hostit další kolo Zlaté podkovy, tentokrát se soutěžemi spřežení. 
 
Čeští jezdci se však představí i v zahraničí. Lada Šobichová je přihlášená na CSI do Bonheidenu, Emma de Moussac okusí pětihvězdové CSIO v Rotterdamu. 
 
Elišku Orctovou čekají závody ve všestrannosti CIC Luhmühlen a Jiří Nesvačil junior zamíří na CAI do Riesenbecku.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE