reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 22 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 22. týden roku 2018. Český národní kalendář čítá v tomto týdnu řadu závodů včetně CVI ve Frenštátě. V zahraničí se můžeme těšit mimo jiné na další Global Champions.
28.05.2018 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Týden na přelomu května a června přinese opět řadu akcí. V České republice proběhnou další mezinárodní závody, tentokrát voltižní CVI, které se budou konat ve Frenštátě pod Radhoštěm.
 
Areál v Brně Panské líše bude hostit další kolo Zlaté podkovy ve všestrannosti. Skákat se bude ve Zduchovicích, Hořovicích a v Poděbradech, kde se koná Spring Junior Cup.
 
V zahraničí se odehraje na čtyřicet mezinárodních závodů. Za české účasti proběhne další kolo série Global Champions, tentokrát v St. Tropez (FRA). Pokračuje také Pohár národů evropské Divize 1, který se pojede v St. Gallen (SUI).
 
Dá se také opět očekávat hojná účast českých jezdců na zahraničních kolbištích. 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }