reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 23 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 23. týden roku 2018. V České republice pokračuje seriál ČSP, v zahraničí pro změnu poběží další kolo Global Champions. Také jiné disciplíny nebudou zahálet…
04.06.2018 10:49  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Celkem na sedmi mezinárodních závodech se představí reprezentanti České republiky. Emma de Moussac a Sára Vingrálková zamíří na CSI do Poznaně, v rakouském Wr. Neustadtu bude v CSI soutěžit početná ekipa, v níž nebude chybět také Zuzana Zelinková.
 
Jezdci Aleš Opatrný a Anna Kellnerová mají před sebou další kolo Global Champions, tentokrát v Cannes. 
 
Česko bude mít zastoupení také na CDI v Achleitenu (AUT), kde v 4* kategorii pojede Eleonora Kinsky dal Borgo a Hana Vášáryová. V dalších soutěžích nastoupí Ida Vavříková, Eva Vavříková a Ema Gottwaldová.
 
Vozataj Radek Nesvačil je přihlášený do CAI v Lähdenu. Mezi výjezdy je zastoupená také všestrannost, do Liepe na CCI jede Šárka Votavová. V maďarském Soltu se za účasti českých jezdců koná CEI.
 
Na domácí půdě bude pokračovat Český skokový pohár, další mítink hostí Litomyšl. V Hořovicích vyvrcholí parkurová květnová túra a v Mimoni se pojede další závod Zlaté podkovy spřežení.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }