reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 21 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež přinese 21. týden roku 2018. Česká reprezentace ani jezdci na domácí půdě opět nebudou zahálet. Závodů je víc než dost. Navíc se můžete těšit i na Den starokladrubského koně.
21.05.2018 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Národní kalendář nabízí další kolo Českého skokového poháru. To se pojede od 24. do 27. května v Hradištku u Sadské. Ve středu se tam také odehraje první letošní KMK.
 
Do Zduchovic zavítají jezdci na parkurový Channel Star a v Olomouci se pojede Cena města Olomouce. 
 
Hned v úvodu týdne se čeští jezdci představí na CSI ve Valkenswaardu (NED). Další sportovci zamíří na CSI v rakouském Ranshofenu a také do Bourg en Bresse. 
 
Anastasja Vištalová a Kristýna Rudolfová se představí na paradrezurních závodech ve Stadl Paura (AUT) a zastoupení bude mít ČR i na military CIC v polském Baborowku.
 
Pokračuje také seriálu Nations Cup nejsilnější evropské Divize 1, který se přesouvá do Říma. 
 
Pokud jste fanoušky koní a kultury, můžete navštívit Kladruby nad Labem, kde se koná Den starokladrubského koně spojení s Muzejní nocí i koncertem v kostele sv. Václava a Leopolda.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }