reklama 11A

České úspěchy na národní říjnové Strzegomi

Úspěšný výjezd mají za sebou čeští jezdci, kteří se ve dnech 16. – 18. října účastnili také národních závodů všestrannosti ve Strzegomi. Zastoupení jsme měli ve všech čtyřech soutěžích a v každé skončila alespoň jedna dvojice do páté příčky…
20.10.2015 06:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Pro nejlepší umístění si dojela Eliška OrctováKonie 1. Společně se představilyúrovni „P“ a získaly pěkné druhé místo.  Na něj se posunuly díky bezchybné terénní jízdě a parkuru. Na kontě tak měly pouze zatíženídrezury, a to 54,8 trestných bodů. V této soutěži si ještě pro páté místo dojela Gabriela Slavíkovákoněm Ronaldo, a to s výsledkem 56,8 trestných bodů.

Tato jezdkyně skončila taktéž pátásoutěži „L“, kde sedlala Deli. V silné konkurenci výborný zisk 41,9 trestných bodů na lepší umístění nestačil. Na parkuru aniterénní jízdě si nepřipsala žádný trestný bod.  V téže soutěži, avšak pro jezdce pouze do 18 let, se dařilo Nikole Jindrové. S Dante Fantasy dosáhly na čtvrté místo, a to s 63,4 body na kontě. Toto zatížení si dvojice přinesla pouzedrezury.

nejtěžší národní soutěži CNC1* získala páté místo Adéla Svobodová a Mr. Míša-SL. Celkově si tato dvojice připsala na konto 85,2 trestných bodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }