reklama 11B

Zahajovací den CSIO v Cáchách úspěšný pro Gaudiana

V úterý 12. července odstartovalo CSIO, které je dalším ze závodů konaných v rámci festivalu v Cáchách. Skokový mítink zahájil dvěma soutěžemi, v nichž zaznamenal výborné výsledky italský jezdec Emanuele Gaudiano.
13.07.2016 09:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ital Emanuele Gaudiano zaznamenal během prvního dne CSIO Cáchy jedno první a jedno druhé místo. Ilustrační foto: LGCT / Stefano Grasso

Festival v německých Cáchách se rozběhl už v pátek 8. července. Po voltižních soutěžích CVIO přišlo na řadu CSIO, tedy závody v parkurovém skákání, jejichž součástí je Pohár národů. CSIO odstartovalo v úterý 12. července dvěma parkury.
 
První soutěží byla stopětačtyřicítka na čas, na jejíž start se postavilo dvaapadesát dvojic. Ital Emanuele Gaudiano v sedle Kentucky v. Neerhof Z „ujel“ soupeřům o více než tři sekundy. Vyhrál s čistým kontem a časem 63,23. Druhý v pořadí domácí jezdec Maurice Tebbel s Camillo PJ dojel také bez chyb s časem 66,95. Třetí místo bral rovněž bezchybný Nizozemec Willem Greve s Carrerou.
 
Druhá soutěž dne byla postavena pro sedmi a osmileté koně a její překážky dosahovaly výšky 140 cm. Emanuele Gaudiano v sedle sedmiletého hřebce Chalou tentokrát došel druhý. Porazit jej dokázal jen Španěl Sergio Alvarez Moya na Unicstar de l´Amone. Třetí příčku získal Bertram Allen (IRL) s koněm GK Casper.
 
Výsledky z CHIO Cáchy jsou pod TÍMTO ODKAZEM



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE