reklama 11B

Heroutické kolo Pony Extra ligy pro Liďákovou

ikonka

Během neděle 5. listopadu se v Herouticích uskutečnilo jedno z posledních kvalifikačních kol letošního ročníku seriálu Pony liga. V nejnáročnější soutěži Pony Extra ligy si po rozeskakování dojela pro vítězství Karolína Liďáková s poníkem Stasiek…
05.11.2017 17:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

V nejtěžší soutěži těchto skokových závodů, na parkuru stupně SP, se sešlo čtrnáct jezdců. Celkem sedm účastníků se po bezchybném výkonu v základním kole probojovalo do rozeskakování. V něm předvedla suverénní jízdu Karolína Liďáková, která provedla svého poníka Stasiek trasou rychle a bezchybně. Na její čas 28,02 vteřiny nedokázal nikdo z dalších šesti jezdců odpovědět a tak se Karolína Liďáková zaslouženě radovala z vítězství. Pro druhé místo si dojela se ztrátou zhruba dvou vteřin Lucie Boháčová a Posejdon 1. Elitní trio pak uzavřel Viktor Skutecký s Vasilem.

Tento jezdec zároveň předvedl nejrychlejší jízdu v předešlé soutěži LP, která se jezdcům do 12 let počítala jako kvalifikace do seriálu Pony ligy. Vítěz Viktor Skutecký v této zkoušce sedlal poníka Charlotte-L.

V Herouticích se zároveň za 14 dní, tedy ve dnech 17. – 19. listopadu, uskuteční finále tohoto seriálu, kterému budou předcházet sobotní polední kvalifikace.

Na stránky Heroutic se dostanete ZDE. Výsledkové listiny jsou dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE