reklama 11C

Česká pony ekipa startovala na CSN v Lešně

ikonka

Na národních polských závodech CSN Leszno se ve dnech 20. - 22. října představilo také několik českých dvojic. Čeští jezdci se dočkali také dvou výher, a to díky páteční jízdě Karolíny Liďákové a poté sobotnímu výkonu Viktora Skuteckého…
22.10.2017 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Český jezdec Viktor Skutecký sedlal svého poníka Don Piro v sobotní soutěži hodnocené na čas. S parkurem 100 centimetrů vysokým si poradil výborně a s přehledem si dojel pro první místo. Jeho čas 48,65 vteřiny byl totiž o více jak tři vteřiny nejlepší.

Na vítězství během těchto závodů dosáhla také Karolína Liďáková. I v tomto případě se jednalo o soutěž 100 centimetrů vysokou, v pátek však byla hodnocena na styl. Jezdkyně sedlala koně Sun Shain a získala pouze 2,5 trestného bodu.  To jí nakonec zajistilo právě první pozici.

Tentýž den si ještě pro pěkné třetí místo dojela Vanesa Humeni s Vanesou 8. Jednalo se opět o soutěž hodnocenou na styl, tentokrát na parkuru 80 centimetrů vysokém. Jezdkyně zde obdržela pouze 1,5 trestného bodu, stejně jako další tři dvojice. O pořadí pak rozhodoval dosažený čas.  

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE