reklama 11A

V Trojanovicích se konalo osmé kolo Pony ligy

V sobotu 30. září se v Trojanovicích uskutečnilo již osmé kvalifikační kolo Pony ligy. Soutěž LP ovládla Sofie Valčíková v sedle Lipa 1. Mezi jezdci startujícími na úrovni SP nenašla přemožitele Natálie Spůrková spolu s Sony 2…
30.09.2017 20:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V rámci osmého kvalifikačního kola Pony ligy se skákalo v soutěžích stupně LP a SP.

Celkem devatenáct dvojic nastoupilo do soutěže stupně LP, z nich pouze jediná dokázala protnout cílovou pásku s bezchybným výsledkem. Na zlatou příčku se postavila Sofie Valčíková spolu s poníkem Lipo 1. Druhé místo zde patřilo Karolíně Liďákové a Sun Shain a elitní trojici uzavřela Eliška Petrusová v sedle Juráška 12.

Startovní listina soutěže stupně SP čítala celkem sedm dvojic. Do rozeskakování se probojovaly dvě dvojice, které v základním kole nechybovaly. Čistý výsledek se podařil v rozeskakování zopakovat Natálii Špůrové v sedle Sony2, která tak zvítězila. Se čtyřmi trestnými body se v rozeskakování musela spokojit Karolína Liďáková, která se spolu s poníkem Stasiek postavila na stříbrnou příčku. Stejné jezdkyni patřil i bronzový stupínek, a to spolu s Sun Shain.

Kompletní výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů – viz odkaz níže... 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE