reklama 11A

Guerdat ve vedení SP, Lynch v nejlepší pětce

ikonka

Během nedělního dne 10. prosince proběhlo letošní již sedmé kolo Světového poháru ve skocích v rámci západoevropské ligy. Dějištěm byla španělská La Coruňa a v čele se i bez získání bodu udržel Steve Guerdat. Výrazně si polepšil Denis Lynch…
11.12.2017 12:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Švýcar Steve Guerdat se v La Coruni tentokrát nepředstavil, 43 bodů mu však zajistilo i nadále vedení v žebříčku. Do elitní desítky se nově posunuli dva jezdci. Mezi nimi i vítězka sedmého kola Edwina Tops-Alexander, které výrazně pomohl zisk 20 bodů a nyní jí patří šestá pozice. Celkem nasbírala 35 bodů, a to z La Coruni (20) a také úvodního Osla (15).

V elitní pětici po La Coruni figuruje také irský reprezentant Denis Lynch, který si připsal v sedmém kole 13 bodů. V součtu jich má tedy 37 a stačí mu to na čtvrté místo. Na třetí pozici přitom ztrácí pouze jeden bod. Na ní se zatím drží Francouz Kevin Staut, který také v La Coruni nezávodil. Se 40 body na kontě je aktuálně na druhé pozici Henrik von Eckermann.

Další kolo se uskuteční již ve dnech 12. - 18. prosince, a to v londýnské Olympii. Pro jezdce to bude letošní předposlední šance výrazněji zabodovat. Do konce roku se totiž uskuteční poté již jen Mechelen a další kola budou pokračovat v roce 2018.

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE