reklama 11B

Sobotní Grand Prix v Helsinkách pro Guerdata

ikonka

První ze skokových vrcholů v rámci mezinárodních závodů CSI5*-W v Helsinkách byla během sobotního dne skoková Grand Prix. Na parkuru 160 centimetrů vysokém nechyběli nejlepší evropští jezdci a v rozeskakování o výhře pro sebe rozhodl Steve Guerdat…
22.10.2017 11:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Přes 40 jezdců se postavilo na start základního kola této náročné soutěže, přičemž hned třináct dvojic se po bezchybném výkonu probojovalo do rozeskakování. V něm však svou nadvládu ukázali Švýcaři, kteří získali dvě nejvyšší příčky. Nejlepšího času 36,63 vteřin dosáhl Steve Guerdat společně s koněm Alamo a zaslouženě se radoval z vítězství. Pro druhé místo si se ztrátou více jak jedné vteřiny dojel jeho krajan Romain Duguet. Ten v této soutěži sedlala koněm Vancouver de Lanlore.

O pouhou jednu setinu vteřiny pomalejší jízda přisoudila třetí místo německému jezdci Danielu Deusserovi s Tobagem Z. Naopak rozdíl mezi třetí a čtvrtou příčkou již byl opět větší než jedna vteřina.  Ze čtvrtého místa se mohla radovat italská dvojice Paolo Paini a Ottava Meraviglia di Ca´San G.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE