reklama 11C

Páteční úvod v New Yorku pro Watheleta a Ballard

ikonka

V New Yorku se koná Longines Masters. Během pátečního dne 27. dubna mezinárodní skokové závody zahajovaly dvěma soutěžemi s výškou překážek 150 centimetrů. Vítězi se stali Gregory Wathelet z Belgie a Erynn Ballard z Kanady…
28.04.2018 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

První zkouška 150 centimetrů vysoká se jela na jedno rozeskakování. Do něho se nakonec probojovalo pouze šest dvojic. Pětice jezdců absolvovala toto rozeskakování bezchybně, Jediná chybující jezdkyně byla Lucy Deslauriers z USA. Na konto si připsala 12 trestných bodů a zároveň nejlepší čas rozeskakování.

Převahu nakonec měli v této skokové zkoušce evropští zástupci, kteří obsadili dvě nejvyšší příčky.  Vítězem se stal Gregory Wathelet, který sedlal koně Iphigeneia de Muze, když dokončil rozeskakování bezchybně a v čase 31,74 vteřin.

Druhý nejlepší výkon v čase 32,13 sekund zajel francouzský reprezentant Patrice Delaveau a Aquila HDC. Elitní trio pak uzavřela kanadská dvojice Erynn Ballard a Catoki´s Son Z.

A právě Erynn Ballard se stala nejúspěšnější jezdkyní druhé páteční soutěže 150 centimetrů vysoké. V ní se případné chyby na překážkách přepočítávaly na vteřiny. To se týkalo i vítězné dvojice, neboť Eryyn Ballard s koněm Fantast jedenkrát chybovala. Výborný čas jim však přesto stačil na první příčku. Za jednu chybu se jim na konto připočetly dvě vteřiny navíc.

Další dvě pozice pak pro sebe získali reprezentanti Spojených států amerických. Jednalo se o Brianne Goutal-Marteau s koněm Fineman a Kristen Vanderveen společně s Bill Run´s Faustino de Tili.

 

Kompletní výsledky prvního závodního dne naleznete ZDE.

Ilustrační foto: GCT / Stefano Grasso




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE