reklama 11A

Global Champions Tour se přesouvá do Říma

Hvězdy jezdeckého sportu budou nadcházející dny opět při Global Champions Tour. V Římě budou mít předposlední možnost získat dostatek bodů v rámci celoročního bodování a polepšit si v žebířčku. V čele je zatím Harrie Smolders s náskokem 11 bodů…
18.09.2017 17:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Seriál letošní Global Champions Tour se blíží ke konci a souboj o první příčku se zostřuje. Na čele zatím stojí Harrie Smolders z Nizozemí, který má na kontě 268 bodů. O jedenáct bodů méně pak má německý úspěšný reprezentant Christian Ahlmann. Pouhé dva body však ztrácí na druhé místo Ital Alberto Zorzi. Pro něj navíc bude tato zastávka na domácí půdě a bude se moci těšit velké divácké podpoře.

Pokud se Smolders dostane při kole Římě na pódium a jeho nejbližší soupeři Ahlmann a Zorzi skončí mimo bodované pozice, odveze si tento Holanďan domů již titul. Jak Christian Ahlmann, tak Alberto Zorzi však ukazují v poslední době dobrou formu a dá se tak očekávat napětí až do poslední chvíle.

V rámci závodů CSI5* se představí jezdci z 24 různých zemí, což slibuje zajímavou jezdeckou podívanou. Hvězdy jako Ludger Beerbaum, John Whitaker, Marcus Ehning či Roge-Yves Bost si nenechají ujít kolo v italském hlavním městě, které se koná ve dnech 21. – 24. září.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE

Zdroj: Tisková zpráva GCT




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE