reklama 11B

Nágr ve vedení soutěže C-E-T pro jezdce do 25 let

Czech Equestrian Team v letošní sezoně vypsal atraktivní soutěž pro parkurové jezdce ve věku do 25 let. Ti sbírají body na předem určených závodech. Vítěze bodování čeká účast na CSI1* nebo CSI2* při GCT 2018. A jaké je pořadí po CEM v Martinicích?
11.09.2017 18:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
První body do žebříčku sbírali jezdci v červnu při mezinárodních závodech v Olomouci. Pro druhý bodový příděl museli vyrazit do Martinic během Czech Eqestrian Masters, jež se konalo ve dnech 7. až 10. září. 
 
Ve třech hodnocených parkurech si v Martinicích nejlépe vedl Václav Nágr, který si na konto připsal k zisku z Olomouce dalších 67 bodů a dostal se tak do čela bodování. Jeho celkové skóre je rovných 100 bodů. 
 
O jediný bod za ním je Michaela Refková, jíž se dařilo rovněž při obou mítincích. Třetí místo drží Barbora Tomanová. Ta se však martinického CEM neúčastnila, jelikož se ve stejnou dobu snažila v Olomouci bodovat při předposledním kole Českého skokového poháru 2017. Aktuálně má v žebříčku C-E-T 63 bodů, které nasbírala v prvním kole během červnového CSI Olomouc.
 
Třetí příležitostí pro mladé jezdce do 25 let budou tradiční podzimní závody Grand Prix Jana Kutěje. Ty hostí opět olomoucký areál Equine Sport Center, a to ve dnech 6. až 8. října. 
 
Motivace účastníků je velká. Vítěz bodování dostane od Czech Equestrian Teamu příležitost zažít atmosféru CSI1* či CSI2* při některém z kol Lognines Global Champions Tour 2018, a to v roli přímého účastníka. 
 
Aktuální pořadí všech jezdců v žebříčku najdete TADY
 
Přesná pravidla jsou POD TÍMTO ODKAZEM
 
Zdroj: www.c-e-t.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE