reklama 11C

Všestrannost v Jaroszowce s vítězstvím Příhody

Dvě mezinárodní soutěže a několik národních se uskutečnily ve dnech 8. - 9. dubna v polské Jaroszowce. Čeští reprezentanti nechyběli ve většině z nich. Na jedno vítězství dosáhl Miloslav Příhoda, a to v národní zkoušce s Hennesy…
10.04.2017 10:05  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C

V polské soutěži „L“ se z vítězství nakonec radovala česká dvojice. Miloslav Příhoda s Hennesy získali v drezuře 50,5 trestných bodů. Zbytkem soutěže již prošli bez jediného dalšího zatížení a nakonec se radovali zaslouženě z vítězství. Jezdec zároveň skončil třetí s koněm Magic, a to za 54,1 trestných bodů.  Elitní pětici pak uzavřel Petr Vančura a Certina, kteří si připsali 55,5 trestných bodů.

V rámci mezinárodních soutěží byl z české ekipy opět nejlepší Miloslav Příhoda. V soutěži CIC1* obsadil s koněm Ferreolus Lat třetí místo. Na konto si připsali pouze 49,6 trestných bodů. Do elitní desítky se další české dvojice již nedostaly.

Nejtěžší zkouškou závodů byla soutěž CIC2*. Miloslav Příhoda v ní sedlal svého mistrovského koně Lorda a dokázal s ním skončit pátý. V drezuře získali 48,8 trestných bodů, načež jednou chybovali na parkuru a lehce překročili také stanovený čas v krosu. Celkem dokončili s 62,3 body na kontě.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE