reklama 11A

Robert Pokorný čtvrtý v CCI2* ve Wiener Neustadtu

Robert Pokorný si veze ze závodů ve všestrannosti CCI2* ve Wiener Neusatadt čtvrté místo! Přestože se zpočátku prezentoval lépe s Graf Reinette, nakonec to byla Boline, s kterou slavil tento úspěch. Více i o dalších českých jezdcích čtěte níže.
01.05.2017 19:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Robert Pokorný byl z českých jezdců ve Wiener Neustadtu nejúspěšnější. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V rakouském Wiener Neustadtu se konaly ve dnech 29. dubna až 1. května mezinárodní závody ve všestrannosti.

Česká republika měla zastoupení ve dvou kategoriích. V nejvyšší vypsané úrovni CCI2* startoval Robert Pokorný s dvěma svěřenci. S Graf Reinette byl po sobotních drezurách průběžně druhý, po crossu pak držel třetí příčku.

Druhým jeho koněm byla klisna Boline, s níž byl po první části pátý, a v terénní jízdě klesl na osmé místo. Závěrečný parkur však zcela zamíchal pořadím. Robert Pokorný s Graf Reinette chyboval na překážkách a inkasoval i za překročení času, což znamenalo konečné sedmé místo. Naopak s Boline se díky jedinému shození vyšvihl na čtvrtou příčku.

V kategorii CIC2* startovaly tři české dvojice. Robert Pokorný na Rodeo Au Heup dojel devátý. Barbora Kamírová sedlala Vanessu Mae a dokončila na dvacátém místě a pouze o jednu pozici za ní dojel Jiří Maxera na Desire.

Výsledky najdete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE