reklama 11C

Francesca Kolowrat-Krakowská jde na ME do finále

Česká republika nakonec přeci jen bude mít jednoho zástupce i v samotném finále evropského skokového šampionátu pro děti, juniory a mladé jezdce. Po skvělých výkonech v kvalifikacích se tam probojovala Francesca Kolowrat-Krakowská s Vorietou…
15.08.2015 10:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Během pátku 14. srpna čekala na juniory dvoukolová týmová soutěž, přičemž výsledek druhého kola se započítával i do soutěže jednotlivců. Francesca Kolowrat-Krakowská předvedla dvě výborné jízdy, přičemžprvním dokončila bez trestných bodů a v druhém inkasovala pouze bod za překročený čas. Na přední příčky mezi družstvy to sice nestačilo, ale zástupkyně JK Kolowrat si tím zajistilapřehledem postup do finále. Družstvo skončilovýsledkem 8+22 trestných bodů na 12. místěcelkového počtu 21 týmů.

První kolo finálové soutěže juniorů je na programuneděli od 14:30. Určeno je třiceti nejlepším jezdcům. Česká jezdkyně nastupuje s 6,46 trestnými body, což ji přineslo 22. startovní pozici. Vzhledemtomu, že se jde od nejhoršího výsledku, to znamená, že česká reprezentantka je po předešlých kvalifikacích na deváté příčce! Rozestupy na předních místech jsou minimální a každá chyba výrazně zamíchá pořadím. Na juniory čeká parkur 140 centimetrů vysoký.

Václav Nágr se bohužel neprobojoval do finále a dokončil na 39. příčce. První kolo týmové soutěže sice zajel bezchybně, ale jednotlivcům se započítává jako kvalifikacedruhé kolo. A tam dvojice přinesla 9 trestných bodů. Zbylé juniorky pak skončily až v druhé polovině celkového pořadí.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE