reklama 11A

Finále Styl šampionátu 2015 hostily Zduchovice

Ve Zduchovicích se ve dnech 24. – 25. října uzavřel dvoukolovým finále další ročník Styl šampionátu 2015 pro děti a juniory. Na jezdce na pony čekalo Superfinále Stylšampionátu 2015. Zvítězily Vegrichtová, Novak, Klugarová, Červená a Hasnédlová...
27.10.2015 16:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Fotogalerie od Michaely Bočkové

Finalisté bojovalirámci dvoukolové soutěže, přičemž druhé kolo se konaloneděli. Jízdy hodnotil Miloslav Perníček společně se zahraničním hostem Ines Bejdl. Nejvyšší známkou celého finále bylo 9,5 bodů, které získala Michaela Klugarová s pony Mino. Vzhledemtomu, že tato jezdkyněkategorii 13-16 let předvedla nejlepší výkon i v sobotním prvním kole, nemohl být o vítězovi pochyb. „Jsem nadšená, že se to takhle povedlo. Jednalo se o náš poslední parkur, takže to je krásné rozloučení. Navíc si velmi cením tak vysoké známky, zvlášť když zde hodnotila i zahraniční rozhodčí,“ popsala jezdkyně.

Mezi jezdci 8-12 let na pony do 135 centimetrů se oba dva dny radovalavítězství Eliška Hasnédlová s pony Fík 2, a tak zaslouženě zvítězila i v celkovém hodnocení dvoukolového finále. V sobotu obdržela po odečtu 0,5 bodu známku 8,4 bodů, v neděli pak po bezchybném předvedení získala 8,2 bodu. Mezi stejně starými jezdci na pony B rozhodla o vítězisoučtu pouze jedna desetina bodu. V neděli se totiž nejlépe představila Tereza Svobodováponíkem Nela 5, avšak ani známka 8,5 bodů nestačilacelkovému vítězství. V sobotu první a v neděli druhá Aneta ČervenáVílou 4 totiž měla na kontě po sečtení dvoukolové soutěže o desetinu bodu lepší výsledek.

Mezi jezdci na velkých koní se pořadí po prvním kole nezměnilo a nejlepší jezdkyně během sobotního programu potvrdily v neděli svoji dobrou formu. Denisa Vegrichtová mezi juniory získala s Jettou 9,0 bodů a s náskokem na zbytek startujících zvítězila. Podobně na tom byla Anna Lani Novak. Mezi dětmi nenašla přemožitele v sedle koně Leontýna Interkonix. K sobotnímu výsledku 9 bodů přidala v neděli 8,8 bodů a dojela si pro vítězství ve finálové dvoukolové soutěži.

Vedle uzavřených soutěží na jezdce čekaly také otevřené parkury  ZL-S*. V nejvyšší soutěži nedělního dne S* jedoucí se na čas zvítězila domácí Michaela Krulichová a Cardinal 3.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE