reklama 11A

Závěr Stylšampionátu velkých koní hostí Zduchovice

Po finále Stylšampionátu pro pony jezdce, které se konalo 27. srpna, budou středočeské Zduchovice hostit také finále Stylšampionátu pro jezdce na velkých koních, a to od 23. do 25. října. V rámci závodů proběhne školení rozhodčích...
01.09.2015 10:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V samém závěru října, přesněji 23. – 25. 10., se uskuteční ve Zduchovicích finále Stylšampionátu velkých koní spojené se školením a zkouškami rozhodčích, kteří mají zájem rozhodovat stylové soutěže.
 
Stejný pořadatel již za sebou finále Stylšampionátu pro pony jezdcekteré proběhlo 27. srpna
 
Jezdci v mladší skupině na pony s kohoutkovou výškou do 135 cm závodili na parkuru stupně ZL a nejlepší hodnocení si od stylových rozhodčích vysloužila Lucie Boháčová startující s Cipískem, hodnota známky činila 8,4. Jen o desetinu méně dostala Natálie Kovářová na Dollom Sharivari a třetí skončila Sára Dvořáková s Jop Je D (8,1).
 
Stejná věková kategorie avšak startující na pony B (s výškou mezi 136 - 148 cm) čítala šestnáct startujících, z nich nejstylovější výkon předvedla Tereza Svobodová na Nele oceněný pěknou známkou 8,7. Natálie Kovářová s Melisou dojela druhá (8,5) a třetí místo patřilo Barboře Pártlové na Lole.
 
Děti v kategorii 13 – 16 čekal parkur stupně L. Rozhodčím se nejvíce líbila Sára Vignrálková s Bohemia Wild Boy (8,5). O desetinu méně si vyjela Valentýna Poláchová s Marschallem, skončila tak stříbrná a bronz putoval za Eliškou Benešovou s Lorinem.
 
V drezurním šampionátu nadějí nenašla přemožitele dvojice Dominika Tomíková a Keny, jejichž úloha P2 byla oceněna 70,595%. Druhá dojela Ema Kozáková s Kristalem a třetí místo vybojovala Žaneta Prošková na Twicky.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE