reklama 11C

Finále Styl šampionátu proběhne ve Zduchovicích

Závěrečné kolo Styl šampionátu 2015 pro jezdce na velkých koních a Super finále Styl šampionátu pony se uskuteční ve dnech 23. – 25. října ve Zduchovicích. V rámci finále čeká na účastníky dvoukolová soutěž, a to v sobotu a neděli…
20.10.2015 09:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

rámci sobotního programu se představí dětští účastníci finále Styl šampionátu 2015 na parkuru stupně Z. Stejně tak vysoký parkur bude připraven i pro druhé finálové kolo, které se konáneděli. Junioři budou oba dva dny závoditrámci finále na parkuru ZL.

Vedle finále Styl šampionátu 2015 na velkých koních proběhne i Superfinále Styl šampionátu 2015 pro pony. Na mladší jezdce do 12 let budou čekat parkury ZLP, jezdci ve věku 13-16 let se o vítězství utkajídvoukolové soutěži LP. I v tomto případě se první kolo uskutečnísobotu a druhéneděli.

Styloví rozhodčí budoumezinárodním složení, neboť vedle Miloslava Perníčka bude výkony jezdců hodnotit také rakouský host Ines Bejdl.

Během víkendu se konají také otevřené soutěže. Rozpis naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE