reklama 11A

Finále Gold Tour na CSI Olomouc pro Němku Sprehe

Mezinárodní závody CSI v Olomouci vrcholí v neděli 25. června a o úvod dne se postarala finálová soutěž Gold Tour na parkuru 150 centimetrů vysokém. V rozeskakování nikdo nestačil na německou reprezentantku Jörne Sprehe s koněm Clueso 5 z Německa…
25.06.2017 11:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Tato finálová soutěž se jela s rozeskakováním, do něhož z početného pole startujících proklouzlo jedenáct bezchybných. V rozeskakování se šestici podařilo navázat na bezchybný výkon ze základního kola a i napodruhé dokončit bez trestných bodů. Jednalo se o velmi napínavý závod, neboť elitní trojice měla mezi sebou rozdíly desetin a setin sekundy.

Nakonec nejrychleji si s trasou poradila Němka Jörne Sprehe s koněm Clueso 5. Pouhých pár desetin však na ni ztratil nakonec druhý umístěný, reprezentant Rakouska Gerfried Puck s koněm Bo. Dvě setiny sekundy pomalejší jízda znamenala třetí pozici pro dalšího Němce, a to Tobiase Meyera s koněm Eagel.

V rozeskakování jsme měly také čtyři české dvojice. Na dekorování elitní osmičky se představili na pátém místě Kamil Papoušek s koněm Flying a sedmá Zuzana Zelinková a Kleiner Lord 16.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE