reklama 11C

Finále mladých koní na CSI Olomouc pro Papouška

V podvečer třetího závodního dne soboty 24. června zněla olomouckým areálem potřetí během mezinárodních závodů CSI česká hymna. Zasloužil se o ni Kamil Papoušek s mladým sedmiletým koněm Cartano K, když zvítězil ve finále Youngster Tour…
24.06.2017 22:12  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český reprezentant Kamil Papoušek s koněm Cartano K startoval v rozeskakování jako úplně poslední a na závěr soutěže změnil pořadí na předních místech. Nejrychlejší a bezchybnou jízdou si totiž zajistil první příčku. Na druhé místo tak odsunul další českou dvojici, a to Marka Hentšla s koněm Pandrhola. Elitní trio uzavřela rakouská jezdkyně Marianne Schindele a Be Chech It Out.

Finálová soutěž pro mladé koně se jela s rozeskakováním, do něhož postoupilo jedenáct bezchybných dvojic ze základního kola. Čeští jezdci předvedli v této soutěži výborné výkony, neboť v elitní šestici jsme měli hned čtyři reprezentanty. Čtvrtý skončil Marek Klus s Carebisem a šestou příčku uhájil Aleš Opatrný s koněm Forewer.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE