reklama 11B

Ital Garcia vítězem Diamond Tour při CSI Olomouc

Nejtěžší soutěží sobotního dne 24. června byla v Olomouci při závodech CSI Diamond Tour, jedoucí se jako Cena města Olomouce. V dvoukolové soutěži se nakonec díky skvělému výkonu v druhém kole radoval z vítězství italský jezdec Juan Carlos Garcia …
24.06.2017 18:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sobotní Diamond Tour, která byla také kvalifikací do nedělní Grand Prix, se jela s výškou překážek 150 centimetrů. Dvaadvacet startujících si poradilo s připravenou trasou parkuru bezchybně, a právě tito jezdci postoupili do druhého kola. Mezi nimi figurovaly i čtyři české dvojice.

Suverénně nejrychlejší a také bezchybnou jízdu předvedl Ital Juan Carlos Garcia, který tak s koněm Gitano v Berkenbroeck se solidním náskokem zvítězil. Druhé místo získal německý jezdec Tobias Meyer s koněm Eagel. Elitní trio uzavřel polský jezdec Maksymilian Wechta, a to s koněm Celtia II.

Nejlepším českým jezdcem se stal na pěkné čtvrté pozici Aleš Opatrný s Idariem van het Netehof. Na dekorování se dostal i šestý Ondřej Zvára s Quimerem-M, který poměrně dlouho v soutěži vedl.

Startovní i výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE, kde je mj. odkaz na on-line přenos!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE