reklama 11C

FEI Classics se přesouvá k pátému CCI4* do Německa

Německý Luhmühlen se stane ve dnech 15. – 18. června dějištěm pátého závodu zařazeného do série FEI Classics. Všechny mítinky, které jsou součástí seriálu, mají maximální možnou obtížnost CCI4* a i toto kolo přitáhlo k účasti nejlepší jezdce světa…
13.06.2017 13:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítězství bude hájit Andreas Dibowski. Loni vyhrál s koněm It´s Me xx. Foto: FEI / Eventing Photo

Na domácí půdě bude mít pochopitelně silnou sestavu Německo v čele s Michaelem Jungem, jehož snad není třeba podrobně představovat. Jung vede světový žebříček FEI, vede i bodování samotné série FEI Classics a na svém kontě má všechny dosažitelné tituly od mistra Evropy, přes mistra světa po olympijského vítěze.
 
Nastoupí také další z ikon německé i světové všestrannosti Ingrid Klimke, chybět nebude Sandra Auffahrt, obhájce loňského prvenství Andreas Dibowski, Bettina Hoy, Andreas Ostholt, Claas Herman Romeike a další.
 
Ve francouzských barvách pojede druhý muž žebříčku seriálu a vítěz prvního kola CCI4* v Pau Maxime Livio nebo také Astier Nicolas.
 
Dorazí australská ekipa se Shanem Rosem. Diváci uvidí i Novozélanďany včetně Andrewa Nicholsona, který je momentálně na bronzové příčce bodování. Tomu pomohla výhra v posledním mítinku v Badmintonu. Silní budou také Britové s Pippou Funnell, Oliverem Townendem a Nicolou Wilson.
 
Závody proběhnou v tradičním formátu. Ve čtvrtek 15. a v pátek 16. června se pojedou drezurní úlohy, terénní zkouška přijde na řadu v sobotu, poslední den pak nabídne parkur.
 

Web pořadatele s výsledky a dalšími informacemi najdete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE