reklama 11A

Jung převzal po crossu vedení v CCI4* Kentucky

Německý jezdec Michael Jung v sedle koně FischerRocana se v sobotu 29. dubna dostal do vedení soutěže CCI4* v Kentucky. Závody jsou součástí seriálu FEI Classics 2016/2017. Jung je v pozici obhájce, tamní CCI4* vyhrál v roce 2016 i o rok dříve…
30.04.2017 09:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Michael Jung je po crossu ve vedení CCI4* Kentucky. Foto: FEI / Rebecca Berry
 
CCI4* Kentucky je součástí série FEI Classics, vždy v daném ročníku se jedou jako třetí v pořadí. V letech 2015 a 2016 nenašel přemožitele Michael Jung, jezdec, který za svou kariéru posbíral několik zlatých medailí z mistrovství Evropy i olympijských her. V minulé sezoně také ovládl celou tuto sérii.
 
Tentokrát nastupoval do terénních jízd z druhého místa, v roli lídra startoval domácí jezdec Clark Montgomery. Ten ovšem po crossu klesl do páté desítky průběžného pořadí. Michael Jung využil příležitosti, na překážkách nechyboval a s drobnou penalizací za čas se ujal vedení.
 
Na druhé místo se posunul vítěz prvního kola série CCI Pau Francouz Maxime Livio, který v Kentucky sedlá koně Qalao des Mers. Třetí příčku před parkurem drží Britka Zara Tindall na High Kingdom.
 

Výsledky můžete sledovat v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE