reklama 11C

FEI Classics pokračuje čtvrtým CCI4* v Badmintonu

Série čtyřhvězdových závodů ve všestrannosti FEI Classics 2016/2017 pokračuje dalším kolem. To se odehraje ve dnech 4. – 7. května v Badmintonu. Soupiska přihlášených jezdců je opět plná hvězd včetně čerstvého vítěze CCI4* v Kentucky Michaela Junga.
02.05.2017 11:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

CCI4* v Badmintonu vyhrál loni Michael Jung. Foto: FEI

Seriál závodů CCI4* FEI Classics zažije v krátkém čase druhý mítink. Během posledního dubnového víkendu se jelo CCI FEI Classics 2016/2017 v Kentucky, a potřetí v řadě v něm zvítězil německý šampion Michael Jung. 
 
Ve dnech 4. – 7. května se v britském Badmintonu odehraje čtvrté kolo, a ani tentokrát Jung na startu nebude chybět. Do Badmintonu bere valacha La Biosthetique Sam, s kterým loni v tomto kole nenašel přemožitele. Jung je momentálně na druhém místě bodování seriálu, první je Francouz Maxime Livio, který má shodný počet bodů (27), ale lepší skóre z jednotlivých závodů.
 
Livio však na soupiskách pro Badminton není, a tak se dá předpokládat, že Jung se při svých kvalitách může po tomto kole dostat do vedení. Konkurence však bude silná. Proti němu bude stát mimo jiné jeho krajanka Ingrid Klimke nebo zkušení jezdci z Nového Zélandu a Austrálie. Nechybí Mark Todd, Andrew Nicholson či Andrew Hoy. 
 
Dorazí jezdci i z USA jako Lauren Kieffer. Evropskou špičku bude reprezentovat mimo jiné Astier Nicolas (FRA), nebo další z německých jezdkyň Bettina Hoy. Početné zastoupení bude mít domácí Velká Británie.
 
Drezury se pojedou 4. – 5. května. Terénní jízdy jsou na programu v sobotu 6. května a o den později se vše uzavře parkurem. 
 
 

Web CCI Badminton je ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE