reklama 11A

Druhý díl Světového poháru v drezuře hostí Lyon

ikonka

Nejlepší drezurní jezdci Evropy se podruhé podělí o body do Světového poháru 2017/2018 v Západoevropské lize FEI. Tentokrát hostí závody kategorie CDI-W francouzský Lyon a soupiska startujících opět slibuje skvělý sportovní zážitek.
30.10.2017 12:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Beatriz Ferrer-Salat s Delgadem v Lyonu vyhrála SP v roce 2015. Letos také nebude chybět. Foto: FEI / Pierre Costabadie

Druhé kolo letošní série World Cup v drezuře bodované do Západoevropské ligy se odehraje 2. – 3. listopadu v Lyonu. Ve čtvrtek je na programu úloha Grand Prix, o den později se pojede Grand Prix Freestyle.
 
V přehledu přihlášených dvojic najdeme taková jména, jako jsou Isabell Werth (GER) s Emiliem či její krajané Dorothee Schneider se Sammy Davisem jr. a Fabienne Lütkemeier s D´Agostinem. 
 
CDI si nenechá ujít také Švéd Patrik Kittel (Deja) a španělská drezurní jednička Beatriz Ferrer-Salat, která bude sedlat Delgada. Představí se také mimo jiné Diederik Van Silfhout na Four Seasons či Švýcarka s českými kořeny Marcela Krinke Susmelj v sedle koně Smeyers Molberg.
 
V prvním kole letošní série, které se konalo v Herningu v Dánsku v druhé polovině října, se v obou úlohách radovala domácí, tedy dánská jezdkyně Cathrine Dufour, která v sedle koně Atterupgaards Cassidy porazila i favorizovanou Isabell Werth.
 

Výsledky z Lyonu můžete sledovat na této webové stránce




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }