reklama 11D

Drezury při Jezdeckém festivalu 2016 se zaplňují

Sotva tři týdny zbývají do zahájení třetího ročníku Jezdeckého festivalu 2016 na výstavišti v Lysé nad Labem, který nabídne 32 soutěží v 5 disciplínách. Sobotní drezurní soutěže jsou kapacitně omezené a startovní pozice se rychle zaplňují...
25.02.2016 09:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Aktuálně zbývá již méně než 10 volných míst. Dvě v úloze vJ/2009, další dvě v vIM/2009 a čtyři pozice v GP/2012 kür. Zcela obsazena již je úloha SG/2009. Zájemci o start v drezurních soutěžích by si tak měli pospíšit, neboť lze předpokládat, že všechna místa budou obsazena ještě před termínem oficiální uzávěrky přihlášek.
 
Postupně se začínají přihlašovat také jezdci do soutěží v ostatních disciplínách. Připomeňme, že od středy do pátku bude kolbiště patřit převážně parkurovému skákání, přičemž první den jsou zařazeny do rozpisu pony soutěže seriálu Pony liga, Pony extraliga a Teenager 2016. Ve čtvrtek bude možnost sbírat body do Zimního Jezdeckého poháru ve skocích, který vyvrcholí v pátek finálovými soutěžemi. Ty jsou dvojnásobně bodované. Hlavními pátečními body budou dvoukolová Grand Prix (130/140 cm) a halová všestrannost (Derby).
 
Drezuře je vyhrazeno sobotní dopoledne, odpoledne ji nahradí voltiž a vpodvečer skokové mini-maxi. V něm, stejně jako u všestrannostního derby není vybíráno startovné! Neděle bude ve znamení vozatajského finále Zimního Jezdeckého poháru a také historicky prvního oficiálního turnaje Pony-games.
 
Veškeré informace najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz. Přihlášky zasílejte prostřednictvím on-line systému ČJF na adrese: prihlasky.cjf.cz.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE