reklama 11B

Přehlídka hřebců na Jezdeckém festivalu 2016

Pořadatelé Jezdeckého festivalu 2016 na výstavišti v Lysé nad Labem opět připravují v rámci sobotního programu přehlídku plemenných hřebců. První proběhne kolem poledne a druhá na začátku večerní show – zhruba od 18.30 hodin...
13.01.2016 09:40  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Program Jezdeckého festivalu je tradičně velmi nabitý, a tak není mnoho prostoru pro dlouhé seznamy plemeníků. „Horní hranice, kterou nám dovoluje časový harmonogram akce je 10 až 15 hřebců s délkou prezentace do 5 minut na jednoho. Prezentováni mohou být na ruce, nebo pod sedlem,“ uvedl ředitel Jezdeckého festivalu Josef Malinovský.
 
V minulosti se při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem představili např. svěřenci hřebčince v Písku, Equinního Reprodukčního Centra v Mněticích, či zástupci Svazu chovatelů ČT. „I tentokrát budeme preferovat spíše skupiny hřebců ze specializovaných středisek, ale rádi bychom dali prostor i pro vybrané majitele jednotlivých plemeníků,“ prozradil Josef Malinovský. Prezentace hřebců během Jezdeckého festivalu každopádně není bezplatná. Zájemci za ni zaplatí 1500 bez DPH. Ustájení vyjde na 600 na den (pokud o něj majitel bude mít zájem).
 
Nutno dodat, že celý program bude přenášet živě na internet EquiTV.cz a také webový portál České televize. Na stejných internetových stránkách pak bude možné zhlédnout i video záznam!
 
Současně mohou majitelé plemeníků využít možnosti inzerce v Jezdeckém katalogu, který vychází v tištěném nákladu 5000 kusů těsně před festivalem v Lysé a během akce bude návštěvníkům distribuován. Později bude k dostání při několika dalších jezdeckých akcích a publikován bude též elektronicky na internetu. Akční cena za 1/4 strany (formát A4) inzerce je 1500 bez DPH, za 1/2 strany je 3000 bez DPH a za celou stranu A4 zaplatí majitelé plemenných hřebců 6000 bez DPH
 
Uzávěrka závazných objednávek prezentace hřebců je 15. 2. 2016! Zájemci mohou psát na e-mail: equinet@equinet.cz, případně volat na telefonní číslo: +420 606 382 315. Více informací najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE